Skydive Teuge; Eerste dropzone doet mee!

4 februari 2022 

Sowieso de grootste, maar wellicht ook de meest bekende dropzone van Nederland; Skydive Teuge. Deze bekende dropzone is met veel enthousiasme achter het idee van Parachute Plants gaan staan. Skydive Teuge heeft als eerste dropzone een donatie pot ontvangen. Deze is terug te vinden op de balie. Tandem passagiers worden kort verteld over de samenwerking tussen Skydive Teuge en Parachute Plants en krijgen hiermee de mogelijk om gemakkelijk mee te doen en hun CO2 uitstoot te compenseren. Wil je zelf ook graag contant een donatie doen dan weet je nu de plek te vinden!

Wij zijn met Skydive Teuge in gesprek om Parachute Plants meer te integreren in het beleid en communicatie van de dropzone.

Welke dropzone gaat het goede voorbeeld van Skydive Teuge volgen? Neem contact met ons op.

Eerste donatie pot geplaatst

8 januari 2022

De eerste donatie pot is inmiddels afgeleverd. Uiteraard heeft Skydive Supplies hierbij de eer gekregen de eerste pot te ontvangen. Mocht je in de buurt zijn en graag een cash bijdrage willen doneren dan kan je o.a. bij hen terecht.

Stichting Parachute Plants is een feit!

2 oktober 2020 – mijlpaal 

Op 2 oktober 2020 heeft Koen zijn handtekening gezet bij de notaris voor de formele oprichting van onze stichting. 

Hiermee zeggen we hard op dat wij een bijdrage willen leveren in het behouden van het mooie uitzicht in Nederland. Komende periode staat in het teken van het verder uitdenken, oprichten en ontwikkelen van onze plannen.  

Eerste donateur: Skydive Supplies

30 mei 2020

Zelfs vóórdat Stichting Parachute Plants officieel een was opgericht, had Skydive Supplies zich al gemeld als eerste sponsor. Eigenaar André Masurel heeft namens Skydive Supplies een donatie toegezegd én heeft aangegeven € 1,00 per eigen gemaakte sprong te gaan doneren. Een prachtige stap en mooi begin van een samenwerking tussen Skydive Supplies en Stichting Parachute Plants!

In de winkel van Skydive Supplies komt ook de eerste donatiepot te staan. Mocht je in de buurt zijn en graag cash willen doneren dan kan je bij hen terecht.